Lola

Lola is onze aller eerste doodle, een lievere hond hadden wij ons niet kunnen wensen. Wat een geweldig karakter, leergierig, sociaal naar andere honden toe en vind mensen heel erg leuk. Ze houd van lange wandelingen in het bos, samen met dochter Lizzy en ze rennen zij aan zij door de bossen, dit is echt genieten. Met haar prachtige gold kleurige wave fleece vacht die heerlijk wapperd en glanstals ze rend. en met de zon erop lijkt het wel goud kleur, zo mooi.
Ze heeft een zacht en lief karakter, en knuffelt het liefst met iedereen.
Ze is een blij hondje wat je gemoeds toestand feilloos aanvoeld.

Lizzy

Lizzy is een pup van onze Lola uit haar eerste nestje die we zelf hebben aangehouden.
Lizzy is geboren op 15 september 2017.
Ze heeft een lief karaktertje en is een echt knuffelbeer. Ze is altijd vrolijk en wilt van iedereen aandacht. Waar Lizzy loopt draaid iedereen zijn hoofd om, om haar na te kijken met haar prachtige verschijning met witte vlekjes op der snuitje voorborst, pootjes en staartpunt.  Lizzy is te leuk, te lief en luisterd perfect. Als we in het bos lopen beschermd ze moeder Lola, en komt telkens bij ons terug om ons te begroeten en in de gaten te houden. Ze is van niets bang, en voelt al op grote afstand of de naderende hond een goed of geen goed karakakter heeft. Wat een schoonheid, met zulke goede eigenschappen en thuis wil ze alleen maar heel veel knuffelen, wat wij natuurlijk graag doen met onze lieverds.

Mika

Mika is een pup van onze Lola uit haar eerste nestje die we zelf hebben aangehouden.
Mika is geboren op 15 september 2017. Mika houdt van heerlijke wandelingen, en in de zomer mag ze de hele zomer mee naar het strandhuisje wat Mika's baasjes hebben. Daar is ze in der element, met alle buurt hondjes en alle hondjes die ze daar tegenkomt. Ze is absoluut niet bang uitgevallen, en heeft een lief zacht karakter, Ze luisterd zeer goed,en volgt allerlei comando's perfect op. Ze heeft een lief karaktertje en woont bij een lief gastgezin in Uitgeest, waar ze ontzettend verwend wordt.

Holly

Holly is een pup van onze Lola uit haar tweede nestje die we zelf hebben aangehouden.
Holly is geboren op 11 oktober 2018.
Onze kleine charmante mooie Holly, heeft een eigen willetje en is erg leergierig. Holly is een stoere mooie verschijning en is erg nieuwsgierig, naar alles en iedereen. In Vollendam steelt ze de show en willen alle toeristen foto's van haar maken. Ze is erg makkelijk in de omgang, vindt uit logeren ook echt niet erg, en past zich snel aan. Holly is blij als de hele familie bij elkaar is, en de kinderen haar alle aandacht geven.
Hollywoont in een lief gastgezin in Nieuwegein, waar zedoor het gezinmet de 3 kinderen lekker verwend wordt, en ze zoveel mogelijk als maar kan met haar knuffelen.

Fay

Fay is een pup van onze Lola uit haar tweede nestje die we zelf hebben aangehouden.
Fay is geboren op 11 oktober 2018.
Fay is een kleine dame, zo schattig is ze!!! Voor niets en niemand bang, ze stapt overal op af, en kan soms best drukke momenten hebben. Houd van wandelen en volgt graag comando's op. Fay leeft samen met haar dochter Joy. Fay is klein en met haar lieve blik en mooie oogjes smelt je gewoon. Fay woont in een lief gastgezin in Schagen, waar ze helemaal gek van haar zijn en haar behoorlijk verwennen, en overspoeld wordt met liefde.

Deel deze pagina