Over Ons

Mijn naam is Ingrid Balk-van Bohemen en getrouwd met Edwin en we hebben 2 zonen. Wij wonen in het mooie Heiloo, waar je vele mogelijkhedden hebt om met de honden lekker in de bossen en rondom de vijverpartijen te lopen. Onze woonplaats ligt op 10 min van de duinen, het Castricumer - en Egmonderstrand, en het Uitgeestermeer vandaan.

In mijn Hondenkapsalon La Bohemen heb ik me gespecialiseerd in Doodle’s. Toen ik mijn opleiding Hondentoiletteren deed moest ik ook mijn eigen honden mee nemen naar mijn stage plek en ook naar de workshops die ik gevolgd heb, en zo is het begonnen. Ik koos er telkens voor om een Doodle mee te nemen.

Als ik er bij ons één zag lopen in het dorp, vroeg ik of ik hem / haar mee mocht nemen naar een workshop of mijn stage plek, en haalde hem/haar dan vaak op om te wassen föhnen  borstelen en hield ze dan klitvrij om later mee te nemen naar de workshops, speciaal voor Doodle’s. En zo kwam het dus dat we hier allemaal verliefd zijn geworden op dit geweldige soort honden, zo lief van karakter, zo zachtaardig, zo speels, zo heerlijk knuffelbaar en altijd blij.  En zo is Lola dus ook bij ons gekomen uiteindelijk. Wat een lieverd en wat een heerlijk karakter, er zit geen kwaad in, ik heb haar nog geen een keer horen grommen, dat kan ze niet denk. 

Goede doelen

Wij doneren jaarlijks aan de MS en Kankerstichting. Ook van elk pupje dat wij verkopen gaat hier een percentage naar deze goede doelen.

https://nationaalmsfonds.nl/

Bron foto: httpswww.geef.nlnldoelnationaal-ms-fondsover-ons

https://www.kwf.nl/

Bron foto: https://www.detoren.net/regio/hardenberg/hardenberg/38156/collecteweek-kwf-kankerbestrijding

Deel deze pagina