Maan

Maan is een mooie stoere verschijning, een grote medium. Maan is erg aanhankelijk en gek op haar gezinnetje met de 2 jongens. Als die compleet zijn is Maan in de nopjes. Ze houdt van wandelen en kroelen en uit logeren gaan bij goede vrienden. Daardoor is ze zeer makkelijk in de omgang en past ze zich snel aan. Ze woont in een lief gastgezin in Haarlem.


ALAEU nummer: 11181

Charlie

Een schat van een hond, lief, aanhankelijk, en zo blij. Is de hele dag het liefst bij je in de buurt en houdt van lange wandelingen en kroelen, de hele dag door. Ze woont bij een lief gastgezin in Sassenheim die helemaal verliefd op haar zijn. Charlie is een mini.


ALAEU nummer: 11180

Lilly

Lilly is een allermans vriend, net als alle Bohemian doodletjes, ze houd van alle mensen en honden, ze woont samen met haar vriendje Cooper en ze vinden mekaar wel erg leuk. Lilly wil altijd wel spelen, en kluifjes en speeltjes afpakken van Cooper en Cooper vindt het allemaal wel goed. Samen met het gezinnetje naar het strand en Uitgeester meer en het bos, geweldig vinden ze dat. Het gezinnetje is gek op haar en ze zijn zo blij dat Lilly het zo goed met hun Cooper kan vinden.


ALAEU nummer: 12593

Saar

Saar is een kleine ukke puk, en een schatje om te zien. Ze woont samen in een lief gezinnetje met grote broer Sep, waar ze het heel goed mee kan vinden. Ze houden van lekkere lange wandelingen en genieten daar volop van. Saar is gek op haar gezinnetje, als die compleet is is Saar blij.


ALAEU nummer: 12635

Abbey

Abbey woont bij een lief gezinnetje waar het soms lekker druk kan zijn, en Abbey vindt dat wel heel erg gezellig, zeker als er vriendinnetjes en vriendjes over de vloer komen is Abbey helemaal in haar element, ze vindt het heerlijk. Op cursus deed Abbey het ook ontzettend goed. Maar als het baasje de dagelijks wandeling in het grote bos/duin gebied in gaat om een heel groot stuk met haar te lopen dat is wel het aller fijnste. Ook mag Abbey mee op vakantie dat is wel op en top genieten.


ALAEU nummer: 15655

Morris

Morris woont ook heerlijk dichtbij in Castricum bij een heel leuk gezin, waar ook nog 2 kids thuis wonen wat Morris wel erg leuk vindt. Net als haar dikke vriend ‘de kat’ ze liggen heerlijk bij elkaar op het kleed.
Morris kijkt even de kat uit de boom bij vreemde mensen, maar is gauw om, zeker als je Morris aandacht geeft en heerlijk met haar gaat knuffelen, want dat kan ze als de beste.


ALAEU nummer: 15656

Pip

Pip woont in Heerhugowaard bij een ontzettend sportief gezin met 2 kinderen die ontzettend graag met Pip stoeien en kroelen.
Pip vindt alles oke en is een hele makkelijke hond die alles goed vindt en iedereen leuk vindt , ook alle honden vindt ze ook reuze interessant en kan met klein en groot goed opschieten.
Zo makkelijk is Pip in de omgang.


ALAEU nummer: 15675

Pepper

Pepper heeft het helemaal naar haar zin in Amsterdam bij haar 2 baasjes, Pepper is nog jong maar doet het op de cursus zo goed dat het baasje telkens de vervolg cursus weer gaat doen. Ze is erg leergierig en luistert perfect.
Pepper houd van vies worden, de vieste blubber plekjes weet ze te vinden en van het baasje mag ze heerlijk hond zijn en vies worden, die wassen Pepper wel weer eventjes. Pepper is een allermans vriend, Heerlijk.


ALAEU nummer: 18312

Joy

Joy heeft het fantastische getroffen met haar baasje. Joy woont met haar moedertje Fay in Schagen en het gaat fantastische goed samen, ze zijn onafscheidelijk.
De cursus heeft Joy met de beste uitslagen afgerond, en ze worden zo verwend.
Fay heeft Joy samen met het baasje goed opgevoed en het zijn hele sociale goed luisterende doodle’tjes. Heerlijke hondjes.


ALAEU nummer: 16964

Jazzy Jo

Jazzy Jo is een heerlijk relaxt hondje dat zagen we meteen in het nestje al van Ziggy en Tazo
Ze woont in een heel gezellig gezinnetje met 3 kindertjes in Beverwijk waar ze helemaal verliefd op haar zijn en als het maar kan met haar kroelen, ze is zo lief, zachtaardig en sociaal naar mensen en andere hondjes toe en luistert perfect, het ideale doodle’tje die iedereen zou willen hebben. En met haar uiterlijk steelt ze ook de show.


ALAEU nummer: 18987

Cato

Cato’tje is een klein en lief drukte makertje.
Ze heeft echt haar rust momenten hard nodig, anders gaat ze maar door. Cato woont bij een heel leuk gastgezinnetje in Halfweg waar de baasjes al vanaf het begin verliefd op haar waren en nu nog steeds. Als het gezin compleet is is Cato tevreden, we zijn benieuwd hoe klein ze blijft, de kleine ukke puk.


ALAEU nummer: 18988

Deel deze pagina