Fay

Fay is een pup van onze Lola uit haar tweede nestje die we zelf hebben aangehouden.
Fay is geboren op 11 oktober 2018.
Fay is een kleine dame, zo schattig is ze!!! Voor niets en niemand bang, ze stapt overal op af, en kan soms best drukke momenten hebben. Houd van wandelen en volgt graag comando's op. Fay leeft samen met haar dochter Joy. Fay is klein en met haar lieve blik en mooie oogjes smelt je gewoon. Fay woont in een lief gastgezin in Schagen, waar ze helemaal gek van haar zijn en haar behoorlijk verwennen, en overspoeld wordt met liefde.

ALAEU nummer: 9015

Maan

Maan is een mooie stoere verschijning, een grote medium. Maan is erg aanhankelijk en gek op haar gezinnetje met de 2 jongens. Als die compleet zijn is Maan in de nopjes. Ze houdt van wandelen en kroelen en uit logeren gaan bij goede vrienden. Daardoor is ze zeer makkelijk in de omgang en past ze zich snel aan. Ze woont in een lief gastgezin in Haarlem.


ALAEU nummer: 11181

Charlie

Een schat van een hond, lief, aanhankelijk, en zo blij. Is de hele dag het liefst bij je in de buurt en houdt van lange wandelingen en kroelen, de hele dag door. Ze woont bij een lief gastgezin in Sassenheim die helemaal verliefd op haar zijn. Charlie is een mini.


ALAEU nummer: 11180

Ziggy

Ziggy is onze nieuwe aanwinst, en wat een leukerd is ze.
Mooi om te zien, lekker om mee te kroelen, en heerlijk om mee samen te sporten, want dat is wat het vrouwtje met haar doet, samen trimmen / rennen en Ziggy vindt het heerlijk. Net zo leuk vind ze het om met de kids in het zwembadje te spelen, en lange wandelingen samen te maken, ze zijn gek op haar.


ALAEU nummer: 12099

Lilly

Lilly is een allermans vriend, net als alle Bohemian doodletjes, ze houd van alle mensen en honden, ze woont samen met haar vriendje Cooper en ze vinden mekaar wel erg leuk. Lilly wil altijd wel spelen, en kluifjes en speeltjes afpakken van Cooper en Cooper vindt het allemaal wel goed. Samen met het gezinnetje naar het strand en Uitgeester meer en het bos, geweldig vinden ze dat. Het gezinnetje is gek op haar en ze zijn zo blij dat Lilly het zo goed met hun Cooper kan vinden.


ALAEU nummer: 12593

Saar

Saar is een kleine ukke puk, en een schatje om te zien. Ze woont samen in een lief gezinnetje met grote broer Sep, waar ze het heel goed mee kan vinden. Ze houden van lekkere lange wandelingen en genieten daar volop van. Saar is gek op haar gezinnetje, als die compleet is is Saar blij.


ALAEU nummer: 12635

Livy

Livy woont bij een jong stel in Amersfoort waar ze het heerlijk naar haar zin heeft.
Ze gaan met Livy op cursus omdat Livy het heerlijk vindt om comando,s op te volgen en voor haar baasje te werken, ze maken lange wandelingen en Livy geniet van hun aanwezigheid. Livy is super lief en een geweldige knuffel kont.


ALAEU nummer: 13517 

Sweet Júlie

Sweet Julie woont heerlijk dichtbij in Castricum.
Bij een heerlijk gezin met veel ruring in huis 4 leuke jongens, die Julie op handen dragen en verwennen en met haar kroelen tot er met.
Julie vindt alles best, als iedereen er is, is Julie ziels gelukkig. Een heerlijk makkelijk hondje.


ALAEU nummer: 14525

Abbey

Abbey woont bij een lief gezinnetje waar het soms lekker druk kan zijn, en Abbey vindt dat wel heel erg gezellig, zeker als er vriendinnetjes en vriendjes over de vloer komen is Abbey helemaal in haar element, ze vindt het heerlijk. Op cursus deed Abbey het ook ontzettend goed. Maar als het baasje de dagelijks wandeling in het grote bos/duin gebied in gaat om een heel groot stuk met haar te lopen dat is wel het aller fijnste. Ook mag Abbey mee op vakantie dat is wel op en top genieten.


ALAEU nummer: 15655

Morris

Morris woont ook heerlijk dichtbij in Castricum bij een heel leuk gezin, waar ook nog 2 kids thuis wonen wat Morris wel erg leuk vindt. Net als haar dikke vriend ‘de kat’ ze liggen heerlijk bij elkaar op het kleed.
Morris kijkt even de kat uit de boom bij vreemde mensen, maar is gauw om, zeker als je Morris aandacht geeft en heerlijk met haar gaat knuffelen, want dat kan ze als de beste.


ALAEU nummer: 15656

Soof

Soof woont bij hele lieve mensen in Bergen die heel goed voor haar zorgen. Ze maken hele lange wandelingen, waar Soof ontzettend van geniet, en mag mee naar het werk van het vrouwen baasje tussen de mensen in het verzorgingshuis waar ze het zo leuk en gezellig vindt en de mensen erg blij maakt.


ALAEU nummer: 15669

Pip

Pip woont in Heerhugowaard bij een ontzettend sportief gezin met 2 kinderen die ontzettend graag met Pip stoeien en kroelen.
Pip vindt alles oke en is een hele makkelijke hond die alles goed vindt en iedereen leuk vindt , ook alle honden vindt ze ook reuze interessant en kan met klein en groot goed opschieten.
Zo makkelijk is Pip in de omgang.


ALAEU nummer: 15675

Pepper

Pepper heeft het helemaal naar haar zin in Amsterdam bij haar 2 baasjes, Pepper is nog jong maar doet het op de cursus zo goed dat het baasje telkens de vervolg cursus weer gaat doen. Ze is erg leergierig en luistert perfect.
Pepper houd van vies worden, de vieste blubber plekjes weet ze te vinden en van het baasje mag ze heerlijk hond zijn en vies worden, die wassen Pepper wel weer eventjes. Pepper is een allermans vriend, Heerlijk.


ALAEU nummer: 18312

Joy

Joy heeft het fantastische getroffen met haar baasje. Joy woont met haar moedertje Fay in Schagen en het gaat fantastische goed samen, ze zijn onafscheidelijk.
De cursus heeft Joy met de beste uitslagen afgerond, en ze worden zo verwend.
Fay heeft Joy samen met het baasje goed opgevoed en het zijn hele sociale goed luisterende doodle’tjes. Heerlijke hondjes.


ALAEU nummer: 16964

Jazzy Jo

Jazzy Jo is een heerlijk relaxt hondje dat zagen we meteen in het nestje al van Ziggy en Tazo
Ze woont in een heel gezellig gezinnetje met 3 kindertjes in Beverwijk waar ze helemaal verliefd op haar zijn en als het maar kan met haar kroelen, ze is zo lief, zachtaardig en sociaal naar mensen en andere hondjes toe en luistert perfect, het ideale doodle’tje die iedereen zou willen hebben. En met haar uiterlijk steelt ze ook de show.


ALAEU nummer: 18987

Cato

Cato’tje is een klein en lief drukte makertje.
Ze heeft echt haar rust momenten hard nodig, anders gaat ze maar door. Cato woont bij een heel leuk gastgezinnetje in Halfweg waar de baasjes al vanaf het begin verliefd op haar waren en nu nog steeds. Als het gezin compleet is is Cato tevreden, we zijn benieuwd hoe klein ze blijft, de kleine ukke puk.


ALAEU nummer: 18988

Deel deze pagina