Inschrijven

Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten.

Inschrijven voor 2021 doen wij voorlopig niet. Wanneer deze inschrijving geopend wordt wordt het op deze pagina, en op mijn facebook pagina gemeld.

 

-Wij willen heel graag ook even kennis met u maken.
Wij vinden het heel belangrijk om te weten waar de pup gaat wonen.

-We vragen bij inschrijving een aanbetaling van €150,- hiermee is de koop ook bindend.
Mochten wij ons niet aan de verplichtingen kunnen houden, dan ontvangt u de aanbetaling retour.
Wij houden ons ook het recht om tot het teken van het officiële koopcontract de koop te beïndigen. Mocht dit zo zijn krijgt u de aanbetaling retour. De aanbetaling wordt in mindering gebracht van de aankoopprijs.

-U kunt uw voorkeur geven voor een teefje of reutje, en kleur. Maar dat blijft natuurlijk afwachten wat de natuur ons brengt.

-Ik als fokker heb altijd het recht om 1 of meerdere pups uit het nestje aan te houden die geschikt is of zijn om mee verder te fokken. Indien gewenst heb ik altijd eerste keus uit het nest.

-De pups worden nagekeken door de dierenarts, ontwormt, gechipt en ze krijgen de kennelhoest vaccinatie al, bij ons vandaan. Aan de hand van de karakters word er gekeken in welk gezin het pupje het best past.
Wij maken deze keus. U mag uw voorkeur geven.

-Voordat het dier één ( 1 ) jaar oud is dient het gesteriliseerd of gecastreerd te zijn, waarvan dient te blijken door een aan de fokker binnen de genoemde termijn toe te zenden verklaring van een dierenarts. De getekende verklaring door de dierenarts dient voorzien te zijn van naam dier, geboortedatum dier, microchipnummer, naam dierenarts en datum van handeling.
Onder castratie wordt niet verstaan het chemisch tijdelijk laten castreren , alleen een chirurgische ingreep voldoet hieraan.

 

Formulier invullen

Momenteel gesloten

Als u zich wilt inschrijven kunt u het hier bijgevoegde inschrijf formulier opslaan, uitprinten en invullen.
Het ingevulde formulier kunt u inscannen en mailen naar: Bohemiandoodles@gmail.com 

 

Mailen over pupjes van 2020 heeft geen zin, deze inschijvingen zijn gesloten.