Inschrijven

Wij nemen geen inschrijvingen aan op kleur, wij fokken op gezondheid, karakter en onderhoudsvriendelijke vachten. Dat is ook iets waar wij achter staan. Kleur is niet altijd blijvend. Rode honden kunnen blond worden, bruine honden kunnen grijs worden, en ja, blonde honden worden soms ook donkerder.

Wij verkopen geen pups aan gezinnetjes met kinderen onder de 7 jaar, mits ze al honden gewend zijn.

Op dit moment zijn de inschrijvingen gesloten.

 Mailen heeft dus ook geen zin.

-Wij willen heel graag ook even kennis met u maken.
Wij vinden het heel belangrijk om te weten waar de pup gaat wonen.

-We vragen bij inschrijving een aanbetaling van €150,- hiermee is de koop ook bindend.
Mochten wij ons niet aan de verplichtingen kunnen houden, dan ontvangt u de aanbetaling retour.
Wij houden ons ook het recht om tot het teken van het officiële koopcontract de koop te beïndigen. Mocht dit zo zijn krijgt u de aanbetaling retour. 

-U kunt uw voorkeur geven voor een teefje of reutje, en kleur. Maar dat blijft natuurlijk afwachten wat de natuur ons brengt, maar ik doe uiteindelijk de verdeling en kijk dan naar de gezinssamenstelling, karakter van het hondje en niet naar kleur. Zo zoek ik de beste match.

-Ik als fokker heb altijd het recht om 1 of meerdere pups uit het nestje aan te houden die geschikt is of zijn om mee verder te fokken. Indien gewenst heb ik altijd eerste keus uit het nest.

-De pups worden nagekeken door de dierenarts, ontwormt en worden gechipt. Aan de hand van de karakters word er gekeken in welk gezin het pupje het best past.
Wij maken deze keus. U mag uw voorkeur geven.

-Voordat het dier één ( 1 ) jaar oud is dient het gesteriliseerd of gecastreerd te zijn, waarvan dient te blijken door een aan de fokker binnen de genoemde termijn toe te zenden verklaring van een dierenarts. De getekende verklaring door de dierenarts dient voorzien te zijn van naam dier, geboortedatum dier, microchipnummer, naam dierenarts en datum van handeling, stempel en handtekening van de dierenrts. Ook het castratieformulier dat ik in het contract erbij doe dient door de dierenarts ondertekend en bestempeld te worden.
Onder castratie wordt niet verstaan het chemisch tijdelijk laten castreren, alleen een chirurgische ingreep voldoet hieraan.

 

Formulier invullen

Momenteel gesloten.

Mailen over pupjes van 2021 heeft geen zin, deze inschijvingen zijn gesloten.